Miercuri, 21 decembrie, călătorim în Thailanda cu un nou ghid National Geographic

Miercuri, 21 decembrie, călătorim în Thailanda cu un nou ghid National Geographic

Thailanda

Vestită în întreaga lume atât pentru minunatele plaje exotice şi viaţa de noapte a metropolelor, cât şi pentru templele grandioase, încarcate de spiritualitate, Thailanda este una dintre destinaţiile cu cel mai mare flux de turisti de pe glob.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diversitatea obiectivelor sale turistice este egalată, poate, doar de buna dispoziţie şi ospitalitatea locuitorilor săi. De altfel, însuşi numele ţării îşi are originea în cuvântul thai, însemnând libertate, Thailanda fiind singura ţară din Asia de Sud-Vest care nu a fost niciodata colonizată de ţări europene.

In cele 400 de pagini ale sale, Ghidul National Geographic Traveler - Thailanda descrie această destinaţie incitantă, atât prin informaţii practice şi hărţi detaliate, cât şi prin relatări captivante despre istoria, cultura şi obiceiurile locale, aproape toate paginile fiind superb ilustrate.

Poţi achiziţiona noul ghid din Colecţia National Geographic împreună cu ziarul 'Adevărul' Moldova, la preţul special de 39 de lei, de la toate chioşcurile de presă şi oficiile poştale din ţară.

Citeşte cele mai importante ştiri din Republica Moldova pe Adevarul.md


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările