Mexic: Paisprezece oameni şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui avion ce se întorcea din SUA

Mexic: Paisprezece oameni şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui avion ce se întorcea din SUA

FOTO ria.ru

Paisprezece oameni şi-au pierdut viaţa în seara de luni, 6 mai, în urma prăbuşirii în Mexic a unui avion privat, Bombardier Challenger 601. Aeronava se întorcea din SUA, după ce pasagerii acesteia asistaseră la un meci de box în Las Vegas.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avionul a dispărut de pe radare, iar la scurt timp s-a aflat că acesta s-a prăbuşit în localitatea Monclova, Coahuila, scrie presa din Mexic.

Aeronava se îndrepta din Las Vegas spre Monterrey şi avea la bord 14 persoane, 11 pasageri şi trei membri ai echipajului.

Amintim că 41 de oameni au murit în seara de duminică, 5 mai, cel puţin cinci au fost răniţi, iar în total 33 de oameni au fost salvaţi în urma aterizării în flăcări a unui avion al companiei ruse Aeroflot pe aeroportul moscovit Sheremetyevo. 

Aeronava Suhoi Superjet 100 decolase spre Murmansk, dar a anunţat că are un incendiu la bord şi a revenit la sol. Imaginile arată cum avionul aterizează cu flăcări ieşind din zona cozii. Un membru al echipajului ar fi declarat că avionul a fost lovit de fulger.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: