Membrele Pussy Riot, care au cântat o „rugăciune punk“ în altar, rămân în arest

Membrele Pussy Riot, care au cântat o „rugăciune punk“ în altar, rămân în arest

Pussy Riot

O instanţă de la Moscova a decis să le lase după gratii pe membrele trupei de punk Pussy Riot care la începutul anului au intrat într-o catedrală şi au cântat o „rugăciune" în altar, protestând astfel împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, dar şi a bisericii, informează agenţia Novîi Region.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii au decis că Nadejda Tolokonnikova, Maria Aliokhin şi Ecaterina Samuţevici au fost arestate legal şi, deocamdată, vor rămâne după gratii. Asta chiar dacă avocatul uneia dintre tinere a declarat luni că fetele ar putea fi eliberate.

Pussy Riot are zece membre şi mulţi susţinători care o ajută să organizeze concerte neconvenţionale prin care provoacă autorităţile de la Moscova, fie ele politice sau religioase

Cel mai cunoscut concert al trupei a avut loc pe 21 februarie la o catedrală din Moscova. Cinci dintre membrele
Pussy Riot au intrat în biserică şi au cântat o „rugăciune punk" în altar. Piesa, numită "Holy Shit", este o condamnare a Bisericii ortodoxe ruse şi a legăturilor acesteia cu regimul Putin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările