Mai multe adrese disponibile pentru schimbarea sau restabilirea permisului de conducere moldovenesc

Mai multe adrese disponibile pentru schimbarea sau restabilirea permisului de conducere moldovenesc

FOTO unimedia.info

Şoferii care vor să-şi restabilească sau să-şi schimbe permisul de conducere o pot face şi la Centrele multifuncţionale Chişinău 2, Chişinău 3, Chişinău 4, precum şi la Secţiile de înmatriculare a transportului Nr.10 şi Nr.11, din str. Calea Iaşilor, 14 şi str. Socoleni, 1. Până acum, în Chişinău, serviciul era disponibil doar la sedile Agenţiei Servicii Publice din str. Puşkin, 42 şi str. Salcâmilor, 28.

Permisele de conducere se eliberează pentru un termen de zece ani. Agenţia Servicii Publice precizează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că în 2019 expiră permisul de conducere la peste 19 mii de conducători auto, iar anul 2020, circa 40 de mii de şoferi vor trebui să-şi reînnoiască permisul.

Serviciile de schimbare şi restabilire a permisului de conducere sunt prestate şi de alte 34 de subdiviziuni teritoriale ale ASP din ţară. Costurile oscilează între 400 şi 2400 de lei, în funcţie de termenul de eliberare a documentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: