Alegeri locale Republica Moldova. Liderul liberal Mihai Ghimpu a votat pentru continuitate în Chişinău

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul liberal Mihai Ghimpu a votat pentru continuitate în Chişinău

Alegeri locale Republica Moldova. Mihai Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal FOTO: Arhiva Adevărul

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi-a dat votul pentru un Chişinău în care să fie continuitate, ca să fie un oraş în dezvoltare, ca Republica Moldova „să ajungă în rând cu oamenii”, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Politicianul a menţionat că peste 5-10 ani vede capitala ca fiind un oraş în dezvoltare, un oraş frumos, liber, cu oameni mulţumiţi. „Sper că de data asta şi clasa politică, şi alegătorii au conştientizat că viaţa merge înainte şi nu are rost să meargă înapoi”, a subliniat liderul liberalilor.

Alegeri locale Republica Moldova. Ghimpu a votat pentru viitor

Cât ţine de rezolvarea problemelor capitalei, Mihai Ghimpu a spus că avem un oraş cu infrastructură veche, iar pentru a rezolva problemele este nevoie de mult timp şi de bani, aceasta fiind o problema atât la Chişinău, cât şi în întreaga republică.
 
Astăzi, 28 iunie, are loc turul doi al alegerilor locale generale. Alegătorii din Chişinău urmează să aleagă dintre candidatul liberalilor, Dorin Chirtoacă, şi cel al socialiştilor, Zinaida Greceanîi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările