Lecții de modă și stil pentru femeile de la penitenciarul de la Rusca

Lecții de modă și stil pentru femeile de la penitenciarul de la Rusca

Eroinele lui Victor Micușa au fost deținutele de la Rusca

Condamnatele de la Rusca au avut astăzi parte de o zi cu totul specială. Reprezentantele sexului frumos au participat la traininguri de consiliere psihologică, şedinţe de styling, sesiune foto, donaţie de carte şi un concert dedicat sărbătoririi celor douăzeci de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei patru psihologi veniți la închisoare împreună cu Sanda Filat au susținut câteva lecții pentru mai multe grupuri de condamnate, îndemnându-le pe deținute să învețe să-și soluționeze problemele emoționale și de comportament.

Echipa de stilistului Victor Micușa le-a organizat femeilor o defilare de modă, schimbând look-ul câtorva deținute, după ultimele tendințe în materie de frizuri și machiaj. Aranjate și frumoase, acestea au avut parte și de o ședință foto profesionistă, primită în dar de la soția premierului.

La final de eveniment, oaspeţii penitenciarului au participat la un concert dedicat Zilei Independenţei, susţinut de condamnatele penitenciarului şi a unui grup de elevi ai Liceului teoretic Lăpuşna.

La Penitenciarul nr.7 Rusca îşi ispăşesc pedeapsa privativă de libertate circa 285 de femei condamnate.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările