Ion Ceban neagă că la cimitirul „Sfîntul Lazăr” din Chişinău sunt săpate gropi pentru persoanele decedate de COVID-19

Ion Ceban neagă că la cimitirul „Sfîntul Lazăr” din Chişinău sunt săpate gropi pentru persoanele decedate de COVID-19

Primatul de Chişinău, Ion Ceban, spune că informaţia apărută în mass-media, potrivit căreia, la cimitirul „Sfîntul Lazăr” sunt săpate gropi pentru cetăţenii decedaţi ca urmare a infectării cu COVID-19, este distorsionată.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Potrivit informaţiilor oferite, unde sunt săpate acele gropi este un sector nou în cimitir, iar asemenea lucrări de pregătire sau săpare a gropilor, administraţia cimitirului efectuează in regim obişnuit de muncă, dar dacă nu am avea această situaţie, nimeni nu ar cunoaşte despre acest lucru şi nu ar prezenta interes. Infirm faptul că aceste locuri de inhumare sunt săpate din motivele invocate în spaţiul public”,  scris Ion Ceban pe Facebook.
 
Amintim că într-un reportaj realizat de PrimeTV, directorul cimitirului „Sfântul Lazăr”, Pavel Eni, a declarat că actualmente se pregătesc 1.500 de gropi în cimitir care vor fi destinate persoanelor decedate de COVID-19.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: