Ion Ceban: Înţelegem incomodităţile ambuteiajelor, dar nu putem să nu facem reparaţie

Ion Ceban: Înţelegem incomodităţile ambuteiajelor, dar nu putem să nu facem reparaţie

Soluţia autorităţilor municipale cu privire la gestionarea ambuteiajelor care au apărut pe străzile din Chişinău ca rezultat al lucrărilor care se efectuează în mai multe zone ale oraşului, sunt agenţii de patrulare ai Ministerului Afacerilor Interne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul general la Capitalei, Ion Ceban, susţine că municipalitatea nu poate renunţa la renovările unor străzi, iar situaţiile neplăcute pentru şoferi, vor fi gestionate „manual”, notează IPN.

„Astăzi s-a intrat în reparaţie foarte mare şi avem o porţiune a străzii Albişoara, care este o stradă esenţială şi fundamentală pentru a dubla traficul de pe Ştefan cel Mare şi care este la limita altor intersecţii foarte importante, care într-un fel sau altul complică traficul în municipiul Chişinău. Noi ne cerem scuze pentru aceste incomodităţi, dar această stradă nu a fost reparată de zeci de ani de zile”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii de marţi seara „Moldova in Direct”, de la postul de televiziune Moldova 1.

Edilul susţine că situaţia s-ar putea complica şi mai mult, atunci când strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei va intra în reparaţie.

„Urmează în câteva săptămâni să intre în reparaţie strada Creangă, o altă arteră principală. Încercăm cu Ministerul Afacerilor Interne să gestionăm în regim manual această situaţie, înţelegem toate incomodităţiile, dar să nu facem reparaţia nu putem”, a adăugat Ion Ceban.  

Primarul general şi-a cerut scuze de la cetăţenii oraşului care sunt nevoiţi să petreacă timpul fiind blocaţi în ambuteiaje. „Trebuie să muncim, trebuie să construim, trebuie să mergem înainte şi o facem tot pentru noi”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: