Ion Bodrug pleacă de la IGP

Ion Bodrug pleacă de la IGP

Ion Bodrug pleacă din funcţia de şef al Inspectoratului General de Poliţie.

Ion Bodrug pleacă din funcţia de şef al Inspectoratului General de Poliţie. Acesta şi-a anunţat colegii despre decizie în această dimineaţă, 16 martie, spunând că pleacă în sectorul privat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către ofiţerul de presă al IGP, Sabina Cojuşnean.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a inspectoratului, Ion Bodrug le mulţumeşte colegilor, menţionând că ei sunt cei care urmează să continue activităţile începute împreună, să le dezvolte şi să urmărească evoluţia pozitivă a acestora.

„Eu, ca poliţist care m-am dedicat întru totul activităţii în poliţie, vă îndemn să aveţi mai multă grijă de familia voastră, să acordaţi mai mult timp copiilor, să trăiţi viaţa frumos, pentru că după acest sistem complicat există o viaţă frumoasă pe care, din păcate, mulţi dintre noi nu reuşesc să o exploreze! Am luat decizia să mă retrag într-un domeniu privat. Vă doresc să puteţi rezista schimbărilor şi să faceţi faţă tuturor provocărilor”, se mai spune în mesaj.

Ion Bodrug, colonel de poliţie, a fost numit şef al Inspectoratului General al Poliţiei pe 5 martie 2013. Până atunci, a fost viceministru al afacerilor interne.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările