Investigaţie: Mitropolitul Moldovei locuieşte în casa unei blonde, cu care a mers la mare, în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au dezvăluit averile Înalt Prea Sfinţitului Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, jurnaliştii de la Ziarul de Gardă scriu că arhiereul locuieşte într-o casă de milioane la câţiva kilometri de Chişinău. Imobilul de lux este înregistrat pe numele unei femei, cu care ÎPS a fost într-o vacanţă în Turcia, la mare, în 2012.

Cu o casă de vacanţă în pădure şi cu un apartament de 175 de metri pătraţi în proprietate la Chişinău, ÎPS Vladimir preferă să locuiască într-o casă de lux, aflată la cinci kilometri de Capitală, într-o zonă de vile numită „Bostancea“, scrie Ziarul de Gardă

Potrivit autorilor investigaţiei, imobilul nu este înregistrat pe numele clericului, ci pe al unei femei. Localnicii spun, însă, că în edificiul galben, cu acoperiş verde şi cu gard înalt din cărămidă, trăieşte Mitropolitul. În curte sunt, de fapt, trei clădiri şi un bazin, iar o vecină susţine că toate sunt înregistrate pe numele unei femei, care ar fi o rudă de-a Mitropolitului.

Conform informaţiilor de la Întreprinderea de Stat Cadastru, terenul şi cele trei construcţii  (de 97, 95 şi 46 de metri pătraţi) sunt întregistrate pe Nelli Tcaciuc Dmitrie, în vârstă de 47 de ani. Aceasta a intrat în posesia terenului în anul 2008, iar în 2011 clădirile au fost date în exploatare.

image

Casa în care ar locui Mitropolitul Moldovei FOTO: zdg.md

Pe un site de socializare, Nelli Tcaciuc apare în mai multe imagini alături de ÎPS Vladimir. În una dintre acestea Mitropolitul îi oferă un cadou, probabil, cu ocazia zilei sale de naştere. Din alte fotografii reiese că Nelli Tcaciuc şi Mitropolitul Vladimir au fost şi într-o vacanţă împreună, în 2012, în Turcia, în regiunea Kemer, fiind cazaţi împreună cu alte câteva persoane într-un hotel de cinci stele. Înalt Prea Sfinţitul apare în imagini îmbrăcat lejer, fără rasă, inclusiv doar în costum de baie. 

image

Mitropolitul Vladimir şi Nelli Tcaciuc, în costume de baie FOTO: zdg.md

Mitropolia Moldovei nu a reacţionat, deocamdată, la niciuna dintre investigaţiile publicate până acum care îl vizează pe ÎPS Vladimir.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite