FOTO VIDEO Un microbuz ce transporta motorină a ars pe strada Sadoveanu din Chişinău

FOTO VIDEO Un microbuz ce transporta motorină a ars pe strada Sadoveanu din Chişinău

Fumul dens s-a putut observa în mai multe sectoare ale Capitalei FOTO: Tudor Iovu

Pe strada Sadoveanu 12/1 din sectorul Ciocana al Chişinăului a izbucnit un incendiu. Fumul dens se vede din mai multe sectoare ale Capitalei.

UPDATE Potrivit informaţiilor preliminare, microbuzul transporta ilegal aproximativ trei tone de motorină. Serviciul Protecţiei Civile anunţă că a localizat incendiul în nouă minute de la recepţionarea apelului. Două automobile aflate în apropierea mijlocului de transport au fost avariate. Inspectorii investighează cauzele izbucnirii incendiului şi securizează zona. 

UPDATE Microbuzul ars nu este unul de rută, ci care transporta motorină. Para a izbucnit din spate şi s-a extins câţiva metri. Un copac şi gazonul din apropiere au ars. Flăcările au atins şi cablurile de electricitate, ceea ce explică fumul dens. Şoferul microbuzului a reuşit să ia documentele şi să iasă din autoturism. La faţa locului se află poliţia care dirijează traficul rutier.

UPDATE Potrivit Serviciului Situaţii excepţionale, a ars un microbuz, însă nu se cunoaşte ruta acestuia. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale care au localizat imediat incendiul. Nicio persoană nu a avut de suferit.

 

SURSA VIDEO Alexandru Duca

Incendiul a izbucnit în această după-amiază, în sectorul Ciocana al Capitalei FOTO Tudor Iovu 

Imagini din aceeasi galerie
  • Incendiul a izbucnit în această după-amiază, în sectorul Ciocana al Capitalei FOTO Tudor Iovu 
  • Microbuzul a ars în întregime FOTO Tudor Iovu
  • Martorii spun că şoferul transporta motorină FOTO Tudor Iovu
  • Flăcările au afectat două autoturisme parcate mai într-o parte FOTO Tudor Iovu
  • Cauza preliminară a izbucnirii incendiului este scurgerea de motorină FOTO Tudor Iovu
  • Martorii spun că după ce a izbucnit microbuzul, şoferul a ieşit din automobil şi a stat într-o parte. Abia peste câteva minute a chemat pompierii FOTO Tudor Iovu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările