Incendiu devastator la unul dintre cele mai mari centre comerciale din Chişinău. Vezi GALERIA FOTO!

O cafenea din Centrul comercial de pe strada Puşkin din Chişinău este în flăcări. Focul s-a extins la etajele doi şi trei. Pompierii îi evacuează pe oamenii pe geam.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 17.09: „S-a întâmplat pe la 15.30. Eram la casa de marcat. Am simțit că miroase a ars, dar am crezut că e de la vreo instalație electrică. Apoi am văzut flăcările cum vin de-afară în magazin. Atunci șefa de sală a strigat la toți să ieșim în stradă", a spus Victoria Stoian, o vânzătoare de la supermarketul aflat la parterul Sun City.

UPDATE 16.20: Dorin Recean, ministrul de Interne, care se află la fața locului, a spus că va dispune verificarea tuturor localurilor construite neautorizat ce au un risc sporit de incendii. „Nu sunt victime. Toată lumea a fost evacuată. Presupunem că incendiul a pornit de la aparatele din bucătărie“, a declarat ministrul de Interne.

Şapte autospeciale se luptă cu incendiul care se extinde cu repeziciune. Traficul rutier în zonă este suspendat. La faţa locului sunt două ambulanţe. Medicii au acordat ajutor unui pompier care s-a tăiat la mână. Alte victime nu sunt deocamdată. Diana Chelugherean, vânzătoare la marketul din centrul comercial, a spus că la 15.30 şefa de tură le-a zis să iasă afară.

  

CLICK PENTRU GALERIE

La fața locului sunt și premierul Vlad Filat și ministrul de Interne Dorin Recean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările