Ilie Ilaşcu: "De ceea ce se întâmplă se bucură doar ruşii“

Ilie Ilaşcu:

Imagini cu grupul Ilaşcu, ţinut în cuşcă în timpul procesului din 1992 de la Tiraspol

Fostul deţinut politic al regimului de la Tiraspol spune că nu crede în anunţurile făcute de reprezentanţii Guvernului României precum că s-ar fi răzgândit şi că nu-i mai cer să elibereze apartamentul oferit în folosinţă de executivul de la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Sunt nişte fumigene guvernamentale. Totul rămâne ca înainte,- eliberarea apartamentului... Nu a luat nimeni nici o DECIZIE de ,,răzgândire"... Luni 21 ianuarie Ilaşcu se va întoarce la Chişinău... cred că pentru totdeauna“, astfel a comentat fostul senator român, promisiunea reprezentanţilor guvernului Ponta de a nu fie evacuat din locuinţa sa de la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

Ilie Ilaşcu spune că revine la Chişinău pentru a-şi căuta de lucru, dar şi pentru a clarifica "unele lucruri legate de decizia guvernului român de a nu-şi respecta angajamentele luate în anul 2001", atunci când a fost eliberat  din temniţele de la Tiraspol.

"Nu înţeleg ce se întâmplă, dar toate acestea îi bucură doar pe ruşi“, a remarcat marele patriot român. Fostul senator a mai anunţat că se retrage din Consiliul Unirii, o organizaţie fondată anul trecut pentru a promova ideea unităţii naţionale româneşti.

Amintim că fostului deţinut politic al regimului de la Tiraspol i s-a cerut recent să elibereze apartamentul oferit anterior în folosinţă de executivul de la Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: