Furnizorii de energie electrică din Moldova solicită majorarea tarifelor pentru consumatori

Furnizorii de energie electrică din Moldova solicită majorarea tarifelor pentru consumatori

Gas Natural Fenosa Furnizare Energie Electrică şi Furnizare Energie Electrică Nord solicită Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică majorarea tarifelor la energia electrică pentru consumatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit proiectelor suspuse consultărilor publice, Gas Natural Fenosa Furnizare Energie Electrică solicită aplicarea unui tarif de 134,25 bani/kWh pentru consumatorii care au instalaţiile racordate la reţelele electrice de înaltă tensiune, faţă de 134 bani/kWh cât este în prezent. 161,25 bani/kWh este tariful solicitate pentru consumatorii racordaţi la reţelele electrice de medie tensiune, faţă de 160 bani/kWh în prezent. Pentru consumatorii casnici, racordaţi la reţelele electrice de joasă tensiune, tariful solicitat este de 180,25 bani/kWh faţă de 179 bani/kWh cât este acum.

Furnizare Energie Electrică Nord solicită aplicarea tarifului de 185,25 bani/kWh pentru consumatorii instalaţiile cărora sunt racordate la reţelele electrice de medie tensiune, faţă de 166 bani/kWh cât este în prezent, şi 209,25 bani/kWh – pentru consumatorii casnici, care au instalaţiile racordate la reţelele electrice de joasă tensiune, faţă de 191bani/kWh cât este acum.

Ultima dată tarifele la energia electrică au fost ajustate pe 15 iunie 2018. Atunci tarifele au scăzut.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: