FOTO Cum va arăta Piaţa Centrală din Chişinău după lucrările de modernizare care vor dura 1,5 - 2 ani

FOTO Cum va arăta Piaţa Centrală din Chişinău după lucrările de modernizare care vor dura 1,5 - 2 ani

FOTO IPN

Autorităţile municipale anunţă că lucrările de modernizare a Pieţei Centrale vor dura 1,5 - 2 ani. Lucrările se vor desfăşura treptat, începând cu infrastructura de canalizare şi instalarea camerelor video, a sistemelor informaţionale de înregistrare. Despre acest lucru a comunicat Inga Ionesii, viceprimar al Capitalei, transmite IPN.

La şedinţa operativă a serviciilor Primăriei, Inga Ionesii a precizat că, ulterior, se va purcede la modernizarea aspectului vizual al pieţei. „Prin susţinerea acestui concept de CMC, o să avem posibilitatea să schimbăm aspectul Pieţei Centrale, care este amplasată în centrul istoric al oraşului”, a adăugat viceprimarul.

La dezvoltarea şi perfecţionarea conceptului de modernizare a întreprinderii municipale „Piaţa Centrală” au fost implicaţi mai mulţi consilieri municipali. Pe 11 august, conceptul va fi prezentat spre examinare la şedinţa CMC.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările