FOTBAL/ Moldova a învins România în debutul Cupei FMF

FOTBAL/ Moldova a învins România în debutul Cupei FMF

Deși au avut o posesie mai bună a balonului, oaspeșii din România (în galben) au pierdut meciul

În prima zi a ediției a XII-a a turneului internațional de juniori organizat de Federația Moldovenească de Fotbal, selecționata Republicii Moldova s-a confruntat cu echipa similar a României și a învins cu scorul la limită de 1-0.

Meciul a început foarte bine pentru echipa antrenată de moldoveanul Veaceslav Rusnac, care a reușit să deschidă tabela deja în minutul al doilea prin Eugen Rebenja. Acesta a fost, practic unica ocazie clară de gol la poarta apărată de Cojocaru. În continuare, până la finalul meciului balonul nu a mai poposit în nici o poartă și arbitrul Alexandru Tean a consemnat victoria finală a moldovenilor.

Într-un alt meci, pe stadionul din Orhei s-au confruntat selecționatele Unde-17 ale Azerbaidjanului și Lituaniei.

Prima repriză a fost la discreția juniorilor baltici care au deschis scorul în minutul 24 prin Rakauskas. Imediat după pauză, azerii au beneficiat de un penalty și O. Aliyev a reușit să egaleze tabela. Peste numai șase minute Manafov a înscris golul doi al echipei Azerbaidjanului și discipolii lui Tebriz Hasanov au repurtat o victorie nesperată cu scorul de 2-1.

Joi, în a doua etapă a Cupei FMF se vor confrunta cu Lituania iar Azerbaidjan va juca cu România.

Turneul se va încheia la 14 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările