FOTBAL/ Echipa Academia UTM Chişinău are un nou antrenor

FOTBAL/ Echipa Academia UTM Chişinău are un nou antrenor

Veaceslav Rusnac va activa în Divizia Naţională

La antrenamentul de astăzi al clubului de fotbal Academia UTM jucătorii echipei studențești au făcut cunoștință cu Veaceslav Rusnac, noul timonier al formației.

Veaceslav Rusnac va debuta astăzi în calitate de antrenor al unei echipe de Divizie Națională. Tehnicianul de 36 de ani a mai antrenat echipe de fotbal în sală și de plajă, iar de la 1 martie se află la timona selecționatei de juniori Under-17 a Republicii Moldova.

„Sunt fericit să fiu antrenorul unei echipe atît de ambiţioase, cum este „Academia". Este un colectiv tînăr, care progresează de la meci la meci şi a prestat un fotbal de calitate în ultimul sezon. În intersezon vom avea mult de muncă, vom avea în probe mai mulţi fotbalişti. Sper că totul va fi bine" - a declarat Rusnac pentru moldfootball.com.

Noul antrenor al „Academiei" este deţinătorul unui record unic stabilit în calitate de jucător: cu Zimbru Chișinău a câştigat campionatul Moldovei la fotbal, ediția 2000, cu Zarea Bălţi a devenit campion la futsal, iar cu Palestra Chișinău a obținut titloul național la fotbal pe plajă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: