Fostul vicepreședinte al Ascom-Group reclamă Republica Moldova la CEDO!

Fostul vicepreședinte al Ascom-Group reclamă Republica Moldova la CEDO!

Fostul vice-preşedinte al Ascom Group alături de un grup de locuitori din Uganda FOTO bastovoi.wordpress.com

Avocații familiei Baștovoi solicită Curții Europene pentru Drepturile Omului urmărirea suspecților în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, fostul vice președinte de la Ascom-Group și fiul lui riscă până la 15 ani de detenție.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrei Baștovoi și fiul său, Valentin Baștovoi au depus, prin avocații lor, o cerere la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) conform căreia reclamă organele de anchetă pentru încălcarea procedurilor de urmărire penală.

Avocații fostului vicepreședinte al companiei Ascom-Group și ai fiului său acuză decizia de prelungire a mandatului de arestare pentru cei doi ca fiind ilegală. În acest context ei solicită cercetarea în stare de libertate.

Cei doi învinuiți sunt anchetați pentru faptul că ar fi creat pagube de 180.000 de dolari companiei Ascom-Group.

În cazul în care vor fi găsiți vinovați, atât Andrei Baștovoi cât și Valentin Baștovoi riscă să ispășească de la opt la 15 ani după gratii.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.mdDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările