Focuri de armă la Bender: O persoană a murit

Focuri de armă la Bender: O persoană a murit

FOTO novostipmr.ru

Un bărbat de 65 de ani din Bender (Tighina) a pus pe jar forţele de ordine din stânga Nistrului în seara de marţi, 14 februarie, când individul a tras un foc de armă asupra unui cetăţean, după care s-a baricadat în subsolul unui bloc locativ de pe o stradă din Bender şi a opus rezistenţă poliţiştilor

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit aşa-zisului Minister de Interne de la Tiraspol, suspectul ar fi comis un accident rutier în care tot el era vinovat, însă a fugit de la faţa locului.

La circa 200 de metri de la locul accidentului rutier, acesta s-a oprit. A ieşit din maşină şi a început a discuta cu un grup de persoane, care se presupune că ar fi încercat să-i ofere ajutor. La un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă, iar bărbatul de 65 de ani, care în aceeaşi zi îşi sărbătorea ziua de naştere, a scos arma şi l-a împuşcat pe una dintre persoanele cu care era în dialog.

Individul a încercat să se eschiveze de la organele de forţă şi chiar a împuşcat în direcţia acestora, încecând să opună rezistenţă.

În încercarea de a nu mai admite victime, autorităţile au închis zona în care se ascundea atacatorul. Poliţiştii l-ar fi îndemnat să se predea, însă acesta a refuzat. În cele din urmă, forţele de ordine speciale au fost nevoite să intervină în forţă după ce negocierile care au durat două ore nu au avut efect. 

Acţiunea s-a desfăşurat cu succes. Bărbatul a fost reţinut. 

Poliţia investighează cazul şi încearcă să stabilească ce a stat la baza acestui comportament inadecvat al individului reţinut.

citeste totul despre: