Fiul ministrului Andrei Usatâi a fost bătut în parcarea subterană a centrului comercial MallDova. Vezi UPDATES!

Fiul ministrului Andrei Usatâi a fost bătut în parcarea subterană a centrului comercial MallDova. Vezi UPDATES!

Andrei Usatai, Ministrul Sanatatii din Republica Moldova

Incidentul s-a petrecut aseară, după ce tânărul ieșise din mall împreună cu soția și cei doi copii. Andrei, în vârstă de 31 de ani, se află acum internat la secția de Neurochirurgie a Spitalului de Urgență din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, ora 16.44: Unul dintre suspecți a fost reținut în urmă cu câteva minute. Agresorul are 31 de ani și este din Călărași.

UPDATE, ora 15.03: Ministrul Andrei Usatâi a declarat faptul că tinerii care i-au bătut fiul și pe soția acestuia au fost deja reținuți de poliție. Totodată, el a mai precizat că Andrei Usatâi jr. va mai sta internat încă 10 zile la Spitalul de Urgență.

UPDATE, ora 14.55: Cei care l-au bătut pe fiul ministrului Usatâi riscă acum o amendă de până la 20.000 de lei sau până la 5 ani de pușcărie.

UPDATE, ora 13.29: Prezent la Spitalul de Urgență, ministrul Sănătății Andrei Usatâi a precizat faptul că fiul său a suferit o contuzie cerebrală și că i-a fost afectat și ochiul drept.

UPDATE, ora 13.27: Din datele poliției reiese că agresorii sunt originari din Hâncești și Călărași. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de huliganism. Ambii sunt dați în urmărire generală.

UPDATE, ora 13.23: Andrei Usatâi, fiul ministrului Sănătății, a fost bătut împreună cu soția lui de către agresori, pentru că nu i-ar fi lăsat să treacă cu mașina, prin parcarea subterană a mall-ului. Incidentul s-a petrecut ieri la ora 16.00, chiar sub ochii celor doi copii ai familiei Usatâi, în vârstă de 2 și 5 ani.

Fiul ministrului Sănătății Andrei Usatâi a fost agresat aseară, în centrul Capitalei. Băiatul ministrului, Andrei, în vârstă de 31 de ani, se află acum internat la secția de Neurochirurgie a Spitalului de Urgență cu o comoție cerebrală și mai multe vânătăi.

„Este adevărat. S-a întâmplat aseară, în parcarea de la mall-ul MallDova. Știu doar că a fost atacat de niște necunoscuți. Nu cunosc motivul pentru care băiatul meu a fost lovit", a precizat ministrul Andrei Usatâi pentru „Adevărul".

În acest moment, tânărul se află sub supravegherea permanentă a medicilor. Starea lui este stabilă.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: