(EXCLUSIV) LIVE FOTBAL/ Meci amical: Azerbaidjan Under-21 - Moldova Under-21, scor final 1-0

Pe stadionul Khazar din Lankaran, va începe meciul de fotbal dintre selecţionatele de tineret ale Azerbaidjanului şi Republicii Moldova.Adevărul va transmite în regim online amănunte de la această partidă!

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată componenţele celor două formaţii.

Antrenorul moldovenilor Sergiu Chirilov a trimis în teren următorii jucători:

Portar: Denis Rusu; jucători de câmp: Alexandru Leu, sandu Ojog, Ion Jardan, Constanttin Mandrîcenco, Vadim Costandachi, Tudor Starciuc, Radu Gânsari, Maxim Hovanschi, Sergiu Dulgher, Mihail Paseciniuc.

Germanul Bernhard Lippert care antrenează lotul azerilor a aliniat următorul 11 de start:

Portar: Andriy Popovich; jucători de câmp: Gara Garayev, Tarlan Guliyev, Novruz Mammadov, Ufuk Budak, Mirhuseyn Seyidov, Araz Abdullayev, Tural Iskandarov, Amid Guluzade, Cihan Ozkara, Javid Imamverdiyev.

Arbitru la centru va fi azerul Elchin Mammadov, cel mai bun arbitru din sezonul 2009-2010.

UPDATE

Pe banca de rezerve a tricolorilor se află: Dumitru Stăjilă (portar), Alexandru Scripcenco, Mihai Plătică, Gheorghe Nicologlo, Dumitru Vornişel şi Igor Lambarschi

UPDATE

Jucători de rezervă la echipa gazdelor sunt: Osman Umarov (portar), Bahaddin Kose, Mirzaga Huseyndur, Serghei Cernîşov, Ali Gokdemir, Orkhan Hasanov, Shakhriyar Khalilov, Eshgin Guliyev, Kamil Nurahmadov, Emin Mustafayev

UPDATE

Minutul 12: Sandu Ojog a preluat puternic o centrare venită de la Mandrîcenco, mingea a trecut puţin peste transversala porţii azerilor


UPDATE

Aproximativ 4000 de spectatori asistă la meci, ei încurajând atât fotbaliştii azeri, cât şi oaspeţii din Moldova!

UPDATE

Minutul 19: Tural Iskandarov (Azerbaidjan) a avut golul pe vârful bocancului, însă Denis Rusu a respins balonul. În faza imediat următoare Sandu Ojog (Moldova) a încasat un cartonaş galben.

UPDATE

În aceste momente, moldovenii sunt presaţi în careu, iar Cihan Ozkara a trecut de două ori pe lângă gol. Denis Rusu a fost la înălţime.

UPDATE

Minutul 34      Constantin Mandrycenco a şutat puternic din lovitură de pedeapsă - puţin peste poartă. În faza imediat următoare a şutat de la distanţă şi Mihail Paseciniuc,dar portarul azerilor, Andriy Popovich a respins balonul

UPDATE

Minutul 39, Amit Guluzade (Azerbaidjan) primeşte cartonaş galben

la fiecare atingere de balon, moldoveanul Constantin Mandrîcenco este huiduit de suporteri! Motivul mi-a fost
explicat de jurnaliştii azeri. Mandrâcenco evoluează la o echipă din Armenia, MIKA Ashtarak

UPDATE

Prima repriză a meciului s-a încheiat. Deocamdată tabela nu a fost deschisă - 0-0!

UPDATE

A început repriza secundă. Cu trei schimbări de jucători. La Azerbaidjan a fost scos din teren Tural Iskandarov şi introdus Orkhan Hasanov. Sergiu Chirilov i+a introdus pe teren pe Gheorghe Nicologlo şi Dumitru Vornişel în locul lui Mihai Paseciniuc şi Tudor Starciuc.

UPDATE

Minutul 48 aduce primul gol al meciului, din păcate în poarta moldoveanului Denis Rusu. Golul a fost înscris de căpitanul selecţionatei azere Mirhuseyn Seyidov, component al echipei Neftci Baku. Scor la moment 1-0 în favoarea gazdelor.

UPDATE

Minutul 54. Azerii sunt aproape de 2-0 după ieşirea faţă în faţă a lui Amit' Guluzade cu portarul oaspeţilor. Guluzade a şutat pe centrul porţii, Denis Rusu a fost pe fază.

UPDATE

Lumea continuă să vină la stadion, în tribune fiind deja circa 6000 de spectatori. Un singur jucător de la Khazar este în lotul azerilor - Shakhriar Khalilov, care este pe banca de rezerve deocamdată. Deşi a jucat mai puţin de un sfert de oră, Gheorghe Nicologlo a încasat deja un cartonaş galben.

UPDATE

Minutul 62, Schimbare la moldoveni. În locul lui Alexandru Leu va juca Alexandru Scripcenco

UPDATE

Minutul 68. Schimbare în selecţionata Azerbaidjanului. A ieşit Cihan Ozkara - a intrat Ali Gokdemir.

În scurt timp, Araz Abdullayev (Azerbaidjan) a încasat cartonaş galben.

UPDATE

Minutul 80. Încă o schimbare la gazde: iese Javid Imamverdiyev şi intră Bahaddin Kose. Peste un minut încă o schimbare azeră: iese Araz Abdullayev şi intră Serghei Cernîşov.

UPDATE

Minutul 86. Azerii au putut face 2-0 continuând un atac chiar dacă Maxim Hovanschi era doborât la pământ.

Meciul s-a încheiat. Scor final 1-0 în favoarea Azerbaidjanului.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările