Ex-premierul Ion Chicu se simte mai bine: Mă închin doctorilor pentru salvare!

Ex-premierul Ion Chicu se simte mai bine: Mă închin doctorilor pentru salvare!

Ion Chicu FOTO gov.md

Fostul premier Ion Chicu, diagnosticat repetat cu COVID-19, se simte mai bine şi le mulţumeşte medicilor „pentru salvare”, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Stimaţi Prieteni! Mă grăbesc să vă informez că, datorită profesionalismului excepţional al medicilor şi personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieţi ale oamenilor din ţara noastră, inclusiv şi a mea. Mă simt cu mult mai bine şi mă închin doctorilor pentru salvare!”, a scris Ion Chicu pe o reţea de socializare.

„Să poţi respira desinestătător e mare lucru, credeţi-mă!”, a menţionat fostul premier.

Ion Chicu spune că spitalele din ţară sunt supraaglomerare cu pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19. Deşi spaţii şi resurse se mai pot identifica, personalul medical este extenuat. „Ei luptă din greu pentru fiecare viaţă. Vă rog să vă protejaţi la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici”, a mai scris fostul prim-ministru.

Ion Chicu a fost internat în Secţia reanimare a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”. Este a doua oară când este confirmat cu COVID-19. La începutul lunii decembrie anul trecut, după ce a fost testat pozitiv, Chicu a continuat să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu de la distanţă.

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a raportat pentru 26 februarie, 1452 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, dar şi 27 de decese ca urmare a complicaţiilor provocate de virusul SARS-CoV-2.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările