Ex-ministrul Educaţiei Igor Şarov, în stare gravă după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2

Ex-ministrul Educaţiei Igor Şarov, în stare gravă după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2

Fostul ministru al Educaţiei Igor Şarov a fost internat în stare gravă în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de către maestrul Eugen Doga, pe pagina sa de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu profundă durere am aflat că minunatul om, om de mare cultură şi bun conducător fostul Ministru de învăţământ, cultură şi cercetare Domnul Igor Şarov e spitalizat şi e în stare gravă. Eu, ca şi majoritatea oamenilor de cultură, ştiinţă, învăţământ, prietenii îi dorim însănătoşire cât mai grabnică şi revenire la viaţă normală”, a scris Eugen Doga”.

Până la ora actuală, în R. Moldova au fost raportate 107.364 de cazuri de COVID-19 şi 2.304 de decese, dintre care 56 de decese în rândurile lucrătorilor medicali, iar în 207 de cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei. 

Au fost vindecate 95.354 de persoane, 303 de pacienţi se află în stare extrem de gravă, dintre care 46 se află la respiraţie artificială.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările