După succesul piesei „Only You“, Mishelle este din nou în topurile muzicale

După succesul piesei „Only You“, Mishelle este din nou în topurile muzicale

Mihaela Ojog, alias Mishelle

După succesul uimitor pe care l-a avut cu piesa „Only You", cântată în duet cu Randi, tânăra de 18 ani a lansat recent un nou single, „It Feels So Good".

Ştiri pe aceeaşi temă

„Adevărul": Ce noutăți mai ai?
Mishelle: De curând am scos un nou single, „It Feels So Good", pentru care îi facem acum și un videoclip. Am cântat recent în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente muzicale din Rusia, „Big Love Show", la care a venit un public de peste 200.000 de spectatori. De asemena am urcat şi pe scena din Sankt Petersburg. Am fost foarte fericită să fredonez piesele mele împreună cu fanii mei. Duetul cu Randi m-a ridicat pe o nouă treaptă în cariera muzicală, e un nou început şi sper că am păşit cu dreptul.

Ce s-a schimbat în viața ta după „Only You"?
Foarte multe. Au apărut mai multe oferte, mai multă muncă și puțin timp liber. Merg des la Bucureşti. Am fost invitată la diferite concerte.

Mai ții legătura cu Randi, vă gândiți pe viitor să colaborați?
Vorbim foarte des, am înregistrat câteva piese noi. Ne dorim foarte mult să lansăm chiar și un album „Mishelle", semnat în totalitate de Randi.

Pe unde te-ai plimbat și ce te-a impresionat în călătoriile tale recente?
Am fost în vacanță la Paris și în Dubai. Mi-a plăcut nespus atmosfera romantică din capitala Franței, dar și peisajele din Dubai m-au dat gata.

Te-am admirat în „Cosmopolitan" de peste Prut în calitate de model. Te-ai gândit să cochetezi și cu modellingul?
Să fiu sinceră, eu cânt de mică și pot spune că muzica este viața mea. Îmi place să pozez, dar să cânt e ceea ce știu să fac cel mai bine.

Cu cine dintre artiștii internaționali visezi să cânți în duet?
Mi-aș dori să evoluez alături de Beyonce, idolul meu. Cu Selena Gomez m-aș potrivi ca imagine, însă lista ar putea continua, pentru că sunt foarte mulți artiști talentați în întreaga lume.

Ce pasiuni ai în timpul liber? Ce cărți citești, ce filme privești?
Indiscutabil, muzica e pasiunea mea cea mai mare. Dar îmi place și să gătesc. Citesc cărți filosofice și psihologice, iar când prefer să stau întinsă în fața televizorului, aleg să stau cu ochii pe BBC și văd filme istorice sau să mă destind cu o comedie.

Ai o mulțime de admiratori. Ce trebuie totuși să facă un băiat ca să te cucerească?
Trebuie să fie, întâi de toate, fidel. Nu am pe nimeni acum, deşi îmi scrie foarte multă lume. Nu am găsit încă acel suflet pereche pe care aş vrea să-l văd mereu aproape. Sunt o fire loială şi cred că voi fi mereu cu un singur băiat. Există doar o jumătate şi eu nu vreau să o împart în mai multe bucăţi.

2011 a fost, cu siguranță, anul tău norocos. Ce aștepți de la 2012?
Ce-și poate dori un artist? Evident, doar lucruri bune și să evoluez.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările