Droguri în valoare de 40.000 de lei, confiscate de poliţişti. Un tânăr din Chişinău a fost reţinut

Droguri în valoare de 40.000 de lei, confiscate de poliţişti. Un tânăr din Chişinău a fost reţinut

Oamenii legii au destructurat activitatea infracţională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană. Pe parcursul a şase luni, ofiţerii de investigaţie au efectuat mai multe achiziţii de control, fiind procurate doze de marijuană cu 1.000 şi 4.000 de lei, fiind identificată sursa drogurilor şi metoda de transmitere a acestora.

În urma efectuării percheziţiilor, poliţiştii au depistat şi ridicat pacheţele cu doze diferite de marijuană, telefoane mobile şi mijloace băneşti provenite din realizarea drogurilor în sumă de 18.000 lei .Valoarea drogurilor confiscate se ridică la suma de 40.000 lei.

Ca urmare a operaţiunii demarate, poliţiştii au reţinut în flagrant un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din municipiul Chişinău.

Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore, cu ulterior demers pentru arest de 30 de zile.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru „circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar persoanele culpabile riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: