Drapelul de stat al Rusiei, ars într-un oraş din Ucraina, după ce a fost depistat în maşina unor locuitori ai Transnistriei VIDEO

Drapelul de stat al Rusiei, ars într-un oraş din Ucraina, după ce a fost depistat în maşina unor locuitori ai Transnistriei VIDEO

FOTO captură video youtube

Un drapel de stat al Federaţiei Ruse, dar şi o panglică „Sfântul Gheorghe” au fost arse de un grup de localnici din oraşul ucrainean Chernomorsk, după ce aceştia au depistat obiectele respective într-o maşină cu numere de înmatriculare din regiunea transnistreană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerii din Transnistria, cărora le aparţineau maşina, drapelul rus şi panglica „Sfântul Gheorghe”, au fost îndemnaţi de câţiva activişti ucraineni să predea simbolurile menţionate.

De asemenea, cetăţenii ucraineni i-au spus proprietarului maşinii că trebuie să fie mulţumit de faptul că nu s-a ales cu maşina distrusă, subliniind că obiectele în cauză sunt interzice pe teritoriul Ucrainei.

Mai mult ca atât, autovehiculul din Transnistria a rămas şi fără numere de înmatriculare.

„Voi trebuie să respectaţi ţara în care aţi venit”, a afirmat unul dintre activiştii ucraineni, repetând de câteva ori că cetăţenii din stânga Nistrului au avut mare noroc că nu le-a fost arsă maşina, precum a ars şi steagul rus.citeste totul despre: