GALERIE FOTO Dorin Chirtoacă, naş de botez al nepoatei lui Traian Băsescu. Primarul Chişinăului i-a dăruit finei sale o ie

GALERIE FOTO Dorin Chirtoacă, naş de botez al nepoatei lui Traian Băsescu. Primarul Chişinăului i-a dăruit finei sale o ie

Sofia Anais a adormit în braţele naşului său Dorin Chirtoacă FOTO: Roberto Sălceanu

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu a primit taina botezului. Alături de familia Băsescu în această zi s-a aflat şi naşul Sofiei Anais, edilul de Chişinău, Dorin Chirtoacă care i-a dăruit copilei o ie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traian Băsescu a sosit la biserică înainte cu 20 de minute şi le-a declarat jurnaliştilor că nu are emoţii. Slujba religioasă s-a terminat după o oră şi jumătate. Elena Băsescu a ieşit din biserică împreună cu tatăl său, iar Sofia Anais a rămas în braţele naşului Dorin Chirtoacă.

Foto

„Îi doresc sănătate, să crească mare şi frumoasă alături de părinţi şi să ducă mai departe românismul la fel ca şi bunicul ei. Să facă parte din generaţia cumună cu cea de aici şi cea de dincolo de Prut. Am văzut-o doar o singură dată când dormea. Este prima finuţă din România. I-am dat un cadou o ie, aşa cum am procedat şi la nunta Elenei Băsescu“, a declarat Dorin Chirtoacă la intrarea în biserică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările