Dorin Chirtoacă despre rezultatul obţinut de Greceanîi: „E o performanţă să obţii 35% din voturi fără să apari pe undeva”

Dorin Chirtoacă despre rezultatul obţinut de Greceanîi:
„E o performanţă să obţii 35% din voturi fără să apari pe undeva”

Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă au mulţumit alegătorilor. FOTO Alexandru Tarlev

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi candidatul PL la funcţia de primar la Chişinăului, Dorin Chirtoacă, s-au arătat mulţumiţi de rezultatele primului tur de alegeri şi au anunţat că intră plenar în competiţia pentru cel de-al doilea tur al scrutinului electoral.

În debutul conferinţei, liberalii s-au lăudat cu scorul electoral obţinut duminică. „Faţă de alegerile parlamentare de anul trecut, PL a înregistrat o creştere de 3%. Moldovenii tot timpul oferă suprize omenirii. Toată lumea ştie că Shor este unul dintre principalii vinovaţi de furtul miliardului şi iată că a devenit primar”, a declarat Ghimpu. 

Acesta a evidenţiat faptul că partidele cu care PL a format două alianţe în trecut au obţinut rezultate scăzute. „Chirtoacă a depăşit-o pe Greceanîi cu 2%. E un mare succes, în condiţiile în care vedem că celelalte partide cu care am făcut alinţă, au rezutate foarte slabe”, a spus Ghimpu.
 
Dorin Chirtoacă a declarat că este satisfăcut de campania electorală desfăşurată de partidul său. „Un rezultat este cert, vom avea o majoritate democratică în CMC. Capitala este şi va fi pentru toţi. Sperăm că în turul doi vom avea posibilitatea să o vedem mai des pe doamna contracandidată (Zinaida Grecianîi - n.n.) în public, să auzim care sunt proiectele şi propunerile dumisale. Este o performanţă să obţii 35% fără să apari pe undeva, fără să vorbeşti cu oamenii sau să răspunzi presei”, a declarat Chirtoacă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările