Doi tineri, reţinuţi pentru furt dintr-o locuinţă din Chişinău

Doi tineri, reţinuţi pentru furt dintr-o locuinţă din Chişinău

Doi tineri de 24 ani şi, respectiv, 27 de ani, originari din raioanele Floreşti şi Străşeni, au fost reţinuţi pentru comiterea unui furt din locuinţă. Aceştia au pătruns înt-o casă amplasată pe strada Pietrăriei din Chişinău, de unde au sustras mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu proprietarilor, în sumă de 14.150 lei.

În acadrul audierilor, suspecţii şi-au recunoscut vinovăţia comunicând că au pătruns în casă prin deteriorarea lacătului, după ce s-au asigurat că proprietarii nu erau acasă, iar o parte din bunurile materiale sustrase au fost vândute la preţuri simbolice. Este de menţionat că indivizii anterior au mai fost judecaţi pentru infracţiuni analogice.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, o parte din bunuri au fost depistate şi urmează să fie returnate proprietarilor.

Făptaşii sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru „furt”, infracţiune care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: