Doi tineri din Chişinău, reţinuţi după ce au spart geamul unei maşini şi au sustras mai multe bunuri

Doi tineri din Chişinău, reţinuţi după ce au spart geamul unei maşini şi au sustras mai multe bunuri

FOTO politiacapitalei.md

Doi tineri din Chişinău, cu vârstele de 21 şi, respectiv, 22 ani, au fost reţinuţi de către poliţişti după ce au deteriorat geamul de la un automobil „Toyota Auris” şi au sustras un portmoneu în care se aflau bani şi bunuri materiale. Ulterior, indivizii au urcat pe motoretă şi au plecat într-o direcţie necunoscută, cauzând proprietarei autovehiculului un pejudiciu de 42.800 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul acţiunilor de investigaţii şi urmărire penală, poliţiştii au stabilit că motoreta cu care se deplasau suspecţii a fost sustrasă din sectorul Râşcani al Capitalei şi aparţine unui tânăr de 21 ani.

Acţiunile criminale ale suspecţilor au fost surprinse de camerele de supraveghere. În urma audierilor, indivizii şi-au recunoscut vinovăţia. Este de menţionat că tânărul în vârstă de 21 ani anterior a mai fost judecat pentru infracţiuni similare.

Bănuiţii au fost plasaţi în arest pe un termen de 30 de zile, în privinţa lor fiind pornite două cauze penale pentru furt de motoretă şi jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 la 7 ani.

Bunurile sustrase au fost ridicate de către poliţişti şi urmeaza a fi returnate victimelor.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările