Doi angajaţi SPPS s-au îmbătat şi au izbit maşina instituţiei în parapetul de pe traseul Chişinău-Hânceşti. Aceştia ar fi încercat să muşamalizeze cazul

Doi angajaţi SPPS s-au îmbătat şi au izbit maşina instituţiei în parapetul de pe traseul Chişinău-Hânceşti. Aceştia ar fi încercat să muşamalizeze cazul

FOTO deschide.md

Doi colonei din cadrul Serviciului Protecţie şi Pază de Stat (SPPS) s-ar fi îmbătat în afara orelor de serviciu, au urcat la volanul unei maşini de model Toyota RAV 4, care aparţine instituţiei, ulterior au provocat un accident rutier pe traseul Chişinău-Hânceşti. Poliţiştii de patrulare au găsit maşina SPPS izbită de parapet şi abandonată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit deschide.md, cei doi colonei, care au scăpat nevătămaţi şi care au părăsit locul faptei imediat după accident, sunt Anatolie Secu, şeful Direcţiei Generale Asigurare Cooperativă a SPPS, şi adjunctul său, Nicanor Cotorobai. Atât SPPS, cât şi Poliţia ar fi încercat să muşamalizeze cazul, care a avut loc pe 15 februarie. 

Solicitat telefonic de deschide.md, Anatolie Secu s-a arătat deranjat de întrebare: „Nu dau explicaţii. Nu vă pot spune nimic. Mulţumesc”.

De cealaltă parte, adjunctul său, Nicanor Cotorobai, deranjat şi el de întrebările reporterului, a negat implicarea sa în acest caz.

Automobilul implicat în accident a fost achiziţionat de SPPS în decembrie 2019 la un preţ de cel puţin 35 mii de euro. Acesta a fost înregistrat cu plăcuţe de înmatriculare MDL 267, iar în momentul accidentului avea plăcuţe de înmatriculare „operative” - EFQ 267.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările