UPDATE Copilul de 6 ani din Hînceşti, găsit mort la două zile după ce a plecat de acasă

UPDATE Copilul de 6 ani din Hînceşti, găsit mort la două zile după ce a plecat de acasă

Beniamin Osipciuc, băiatul de 6 ani din Hînceşti, care a dispărut pe 26 mai, a fost găsit mort în toaleta din curtea casei. Copilul se afla acasă alături de alţi doi fraţi, iar la un moment dat, în prima parte a zilei, a plecat într-o direcţie necunoscută şi nu s-a mai întors.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii spun că băiatul nu avea semne de moarte violentă şi că este exclusă versiunea unui omor. Potrivit lor, copilul ar fi alunecat în veceu şi a căzut în gaură.

Părinţii copilului erau la muncă în ziua când copilul a dispărut, iar odată ce au aflat despre dispariţia fiului, au alertat imediat Poliţia. Veniţi la faţa locului, oamenii legii au chestionat un număr mare de persoane, membri ai familiei, rude, vecini, martori, însă toate informaţiile obţinute, deocamdată, nu au dus la identificarea locului aflării copilului.

Casa băiatului se află în apropiere de o pădure, iar Poliţia a anunţat că a verificat atât pădurea, cât şi terenurile agricole din preajmă, totul fără succes. Mai mult ca atât, au fost verificate, lacurile, râurile şi fântânile.
 
În căutările copilului, care au durat peste 42 de ore, au fost antrenate sute de persoane: poliţişti, salvatori, poliţişti de frontieră, voluntari din oraş, voluntari de la asociacţiile de vânători, de pescari şi de automobilişti. De asemenea, au fost folosite dronele şi câinii poliţiei.
 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: