Deputatul Eugen Tomac solicită accelerarea traficului la graniţa dintre România şi Republica Moldova

Deputatul Eugen Tomac solicită accelerarea traficului la graniţa dintre România şi Republica Moldova

Deputatul Eugen Tomac. FOTO Adevărul

Deputatul Eugen Tomac a solicitat Poliţiei de Frontieră Române întreprinderea măsurilor necesare pentru deblocarea şi fluidizarea traficului la punctele de trecere a graniţei României cu Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară a adresat o scrisoare Inspectorului General al Poliţiei de Frontieră Române în care afirmă ca la Vama Albiţa oamenii sunt nevoiţi să aştepte câteva ore pentru a-şi putea continua drumul.
 
„Doresc să vă aduc la cunoştinţă că am fost sesizat astăzi de mai mulţi cetăţeni români din R. Moldovă care călătoresc spre sau dinspre România cu privire la cozile imense de la punctele de trecere a frontierei. Sesizările primite din partea acestora fac referire, în cele mai multe cazuri, la Vama Albiţa, acolo unde aceştia sunt nevoiţi să aştepte câteva ore pentru a-şi putea continua drumul. În acest sens, vă adresez rugămintea, stimate domnule Inspector General, de a lua toate măsurile necesare pentru fluidizarea traficului la graniţa cu România”, se arată în scrisoarea deputatului Eugen Tomac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările