Demisii în cadrul Primăriei Chişinău

Demisii în cadrul Primăriei Chişinău

Şefa Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate din cadrul Primăriei municipiului Chişinău, Tatiana Bucearschi, a fost demisă. Totodată, viceprimarul municipiului Chişinău, Inga Ionesii, s-a retras din funcţie, în baza cererii personale. Anunţul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, într-un live pe Facebook, transmite IPN.

„Cei care sunt în Primărie cunosc în detaliu, atât la nivelul executivului, cât şi la nivelul legislativului, că subiectele legate de administrarea direcţiei vin cu probleme încă din luna noiembrie a anului trecut. Au fost şi continuă să fie conflicte interne în cadrul echipei din direcţia menţionată. Or, pentru mine ca primar este foarte important ca oamenii să privească în aceeaşi direcţie”, a comentat primarul demisia şefei Direcţiei generale asistenţă socială.

Solicitată de IPN, Tatiana Bucearschi nu a răspuns la telefon pentru un comentariu. Pentru Ziarul Naţional, aceasta a declarat că Eugenia Ceban, consiliera municipală din partea Partidului Socialiştilor, i-ar fi spus „să îşi ia catrafuţele şi să plece”. Tatiana Bucearschi a fost numită la şefia Direcţiei Generale asistenţă socială şi sănătate în luna iulie 2019.

Cu referire la retragerea din funcţie a viceprimarului municipiului Chişinău, Inga Ionesii, Primăria municipiului Chişinău informează că interimatul funcţiei de viceprimar pe domeniul economie şi investiţii va fi asigurat de Olga Ursu, şefa Cabinetului primarului general, specialist în domeniul finanţelor. „Ca viceprimar, am avut o colaborare foarte bună, suntem în relaţii bune. Dacă dânsa va dori să dea detalii referitor la demisie cred că o va face, dar presupun că va prefera ca subiectul să rămână discret”, a spus în acelaşi live primarul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările