Culmea hoției! A furat un inel Gucci cu diamante, chiar sub ochii vânzătoarei

Culmea hoției! A furat un inel Gucci cu diamante, chiar sub ochii vânzătoarei

Poliția încearcă să dea de urmele hoțului, cerând ajutorul oamenilor

Scenă parcă ruptă din filme într-un centru comercial din Chișinău. În timp ce îi făcea semn cu o mână consultantului unui butic de bijuterii să îi arăte câteva podoabe mai aproape, cu cealaltă mână hoțul se străduia să dosească un inel în buzunarul de la pantaloni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs pe data de 2 august, în orele amiezii, într-un shopping mall din Capitală, iar Poliția încearcă acum să dea de urmele hoțului, care a fost înregistrat cu o cameră de supraveghere.

Tânărul, cu o pereche de ochelari negri pe ochi, nu a rupt-o la fugă după ce a comis furtul, ci a continuat să discute cu vânzătoarea, pentru a nu da de bănuit. Brusc, îi sună telefonul mobil și părăsește magazinul, vorbind la telefon.

Potrivit vânzătoarelor, inelul era unul cu diamante, era de marca Gucci și costa în jur de 1.000 de dolari.
Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor în identificarea suspectului. Toți cei care dețin informații sunt rugați să contacteze organele de poliție la următoarele numere de telefon: 27-22-57, 27-13-91 sau 902. Filmulețul video îl puteți urmări AICI.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările