Cristina Ţărnă a devenit vicedirector al Centrului Naţional Anticorupţie

Cristina Ţărnă a devenit vicedirector al Centrului Naţional Anticorupţie

Cristina Ţărnă este un cunoscut expert anticorupţie FOTO: Centrul de Investigaţii Jurnalistice

Experta anticorupţie Cristina Cojocaru, soţia solistului trupei „Gândul Mâţei“, Nicu Ţărnă, a fost numită astăzi de Cabinetul de miniştri în funcţia de director adjunct al Centrului Naţional Anticorupţie, fiind responsabilă de prevenirea corupţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Propunerea a venit de la directorul CNA, Viorel Chetraru, care a recomandat-o drept un specialist foarte bun în domeniu. „Cristina Ţărnă are licenţă în studii juridică, este magistru în drept, este un cunoscut expert anticorupţie, a fost implicată activ în mai multe activităţi din domeniul respectiv, este unul dintre autorii Strategiei Naţionale Anticorupţie, este unul dintre experţii atraşi de Uniunea Europeană pentru asistenţă în domeniul anticorupţie“, a lăudat-o şeful CNA.

Premierul Iurie Leancă i-a urat succes în noua funcţie, dorindu-i, totodată, să nu-şi piardă elanul pe care o are ca reprezentantă a societăţii civile. „Doresc ca toţi colegii din societatea civilă să-şi păsteze verva şi energia atunci când îşi schimbă tunica şi devin funcţionari publici“, a explicat şeful Guvernului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările