Creşte lista artiştilor ruşi care vor evolua duminică, în centrul Chişinăului. Interpretul Egor Kreed a ajuns în Republica Moldova

Creşte lista artiştilor ruşi care vor evolua duminică, în centrul Chişinăului. Interpretul Egor Kreed a ajuns în Republica Moldova

Egor Kreed

Interpretul din Rusia, Egor Kreed se alătură artiştilor care vor evolua duminică, 19 iunie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în cadrul concertului dedicat Zilei Absolventului. Avionul cu care a venit celebrul interpret a aterizat în după-amiaza zilei de sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, transmite TV6.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rapperul Egor Kreed nu a făcut declaraţii de presă. Organizatorul concertului, activistul civic Veaceslav Valico, a menţionat, însă, că interpretul îi aşteaptă cu drag pe toţi locuitorii Republicii Moldova, duminică, în PMAN, începând cu ora 15:00.

„Oaspetele nostru a sosit, dar este foarte obosit şi ne-a rugat să-l lăsăm să se odihnească şi să se pregătească pentru evenimentul de mâine. Duminică, începând cu ora 15:00, îi va întâmpina pe toţi participanţii la concertul dedicat Zilei Absolventului”, a declarat Valico.

Pe lângă interpretul Egor Kreed, pe sacenă vor evolua regele muzicii pop din Rusia, Filip Kirkorov, precum şi cântăreţii Dava şi Vanea Dmitrienko. Ultimii au ajuns la Chişinău sâmbătă dimineaţa. Atât interpreţii ruşi, cât şi organizatorii promit un eveniment de excepţie, unde vor fi surprize de neuitat. Intrarea e liberă pentru toţi doritorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările