Copila care ar fi încercat să se arunce de pe un hotel din Chişinău, victima jocului „Balena Albastră“ VIDEO

Copila care ar fi încercat să se arunce de pe un hotel din Chişinău, victima jocului „Balena Albastră“ VIDEO

FOTO basarabia.md

În seara de marţi, 21 martie, poliţia şi salvatorii au fost alertaţi că o copilă ar încerca să-şi pună capăt zilelor sărind de pe hotelul Naţional din Chişinău. Minora nu a comis fapta plănuită şi a părăsit clădirea îndată ce a observat apariţia poliţiei. Potrivit oamenilor legii, ea ar fi victima unui jocului „Balena Albastră“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ulterior, copila în vârstă de 15 ani a fost găsită de poliţie şi transportată la inspectorat. 

Unimedia.info scrie că oamenii legii au fost alertaţi de un cunoscut al fetei. 

Ea chiar a lăsat şi un mesaj de video de adio pe reţeaua sa de socializare, unde şi-a cerut scuze de la cei apropiaţi şi s-a plâns că era ameninţată de unul dintre curatorii jocului că o va omorî dacă părăseşte jocul, motiv pentru care a vrut să se sinucidă. 

Şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru aceeaşi sursă că se lucrează intensiv pentru a se evita astfel de situaţii în rândul minorilor.

„Avem înregistraţi 293 de copii care sunt implicaţi în acest joc online. De asemenea, până acum au fost identificaţi patru curatori. Aceştia sunt atât din Moldova, cât şi din alte ţări”, a subliniat Cavcaliuc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările