Consiliul Municipal Chişinău a alocat încă 5,5 milioane de lei Primăriei Ţânţăreni

Consiliul Municipal Chişinău a alocat încă 5,5 milioane de lei Primăriei Ţânţăreni

FOTO Arhivă

Consiliul Municipal Chişinău a aprobat, în şedinţa din 28 iunie, alocarea a încă 5,5 milioane de lei Primăriei Ţânţăreni din raionul Anenii Noi. Proiectul a fost examinat la iniţiativa viceprimarului Nistor Grozavu, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit viceprimarului, autorităţile municipale s-au angajat să facă mai multe lucrări în comuna Ţânţăreni drept compensaţie pentru transportarea deşeurilor menajere din Chişinău la poligonul din localitate. Astfel, s-a decis alocarea a 4,5 milioane de lei pentru iluminatul stradal şi a unui milion de lei pentru plombarea şi asfaltarea drumurilor.
 
Anterior, municipalitatea a mai alocat 500 de mii lei pentru iluminatul stradal din localitate. Viceprimarul Nistor Grozavu dă asigurări că banii vor fi cheltuiţi doar în baza proiectelor înaintate de către autorităţile locale din Ţânţăreni, astfel încât sumele să poată fi monitorizate.
 
La mijlocul lunii iunie, consilierii municipali din Chişinău au decis alocarea a şase milioane de lei pentru Primăria Ţânţăreni şi a altor patru milioane pentru Primăria Geamăna din Anenii Noi drept compensaţie pentru faptul că locuitorii acestor sate au acceptat redeschiderea poligonului de păstrare a deşeurilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările