Cine este femeia care asigură paza de corp a preşedintelui Maia Sandu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova
Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova

Printre persoanele care asigură paza de corp a preşedintelui Maia Sandu este şi Natalia Repeşco, o tânără pasionată de sambo şi mereu gata să-şi pună viaţa în risc pentru a asigura securitatea şefului statului.

Natalia Repeşco face abstacţie de prejudecăţile din societate încă din anii de şcoală, atunci când a început să meargă la lupte, din dorinţa de a învăţa cum să se apăre de una singură. Şi-a urmat studiile la Universitatea de Sport, iar în 2012 devenea campioană europeană la sambo. Acum patru ani, antrenorul său i-a propus să-şi încerce norocul la Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat, iar de atunci, cel puţin trei ore pe săptămână, Natalia le petrece în sala de forţă, scrie TV8.

Tânăra recunoaşte că, la început, colegii săi o priveau destul de sceptic şi nu credeau că îi va reuşi să atingă nivelul pe care îl aveau ei.

Natalia povesteşte că, deoseori, este încurcată cu un bărbat, datorită faptului că este mereu îmbrăcată la costum şi e obligată să aibă un comportament retras în public.

Şi doar acasă, tânăra îşi poate permite să fie aşa cum este ea: iubitoare, sensibilă şi romantică.

În serviciul SPPS sunt, în total, cinci femei, care asigură protecţia persoanelor importante în stat. Natalia Repeşco este ofiţera de pază care asigură protecţia preşedintei Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite