Chişinău. Trei bărbaţi, reţinuţi pentru şantaj

Chişinău. Trei bărbaţi, reţinuţi pentru şantaj

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 53 de ani, au fost reţinuţi pentru 72 de ore, fiind bănuiţi de şantaj. Potrivit poliţiei, aceştia au pretins de la victimă suma de 10.000 de euro pentru o datorie inventată. Au maltratat persoana într-o încăpere şi i-au acordat termen pentru onorarea datoriei. Suspecţii au fost reţinuţi atunci când primeau de la victimă suma de 3.000 de euro, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ofiţerului de presă al IGP, Silvia Vetcu, victima este un bărbat de 40 de ani din municipiul Chişinău. Despre caz, oamenii legii au aflat din informaţii operative. Nu se cunoaşte în ce relaţii era victima cu suspecţii.

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) menţionează, într-un comunicat de presă, că suspecţii au antecedente penale similare.

Cei trei reţinuti sunt suspectaţi de şantaj, care se pedepseşte cu închisoare pentru un termen de până la şapte ani şi cu amendă de până la 67 500 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările