Chişinău: Persoane necunoscute au tras în geamul unui troleibuz

Chişinău: Persoane necunoscute au tras în geamul unui troleibuz

FOTO simbol

Geamul unui troleibuz de pe ruta Nr. 2 a fost deteriorat după ce persoane necunoscute au tras în direcţia acestora, preliminar, dintr-o armă pneumatică. Incidentul a avut loc miercuri seara, în jur de ora 23.00, pe Bulevardul Dacia. Persoanele care se aflau în troleibuz nu au avut de suferit.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că troleibuzul se afla în staţie şi, imediat ce a pornit, s-a auzit o pocnitură. Şoferul a oprit şi a depistat o fisură în geamul de la mijlocul troleibuzului. Preliminar, s-a tras dintr-o armă pneumatică de către persoane necunoscute. Nimeni nu a avut de suferit. Oamenii legii au pornit o anchetă.

Solicitat de IPN, directorul Regiei de Transport Electric, Dorin Ciornîi, a spus că schimbarea geamului spart costă bugetul întreprinderii până la trei mii de lei. Deja s-a făcut comandă la uzina producătoarea din Belarus şi într-o săptămână geamul va fi înlocuit.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: