Cetăţeanul care s-a adresat lui Pavel Filip privind un abuz la vamă a primit înapoi banii de la Serviciul Vamal

Cetăţeanul care s-a adresat lui Pavel Filip privind un abuz la vamă a primit înapoi banii de la Serviciul Vamal

FOTO border.gov.md

Cetăţeanul impus să plătească o taxă vamală de 900 de lei pentru hainele pe care le cumpărase din România pentru copiii săi şi-a primit înapoi banii de la Serviciul Vamal. S-a întâmplat după ce s-a plâns premierului că a fost taxat nejustificat. La ultima şedinţă a Guvernului, Pavel Filip o cerut şefilor de la Vamă să ia sub control cazul şi să restituie persoanei banii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerul de presă de la Vamă, Cristina Rău, a declarat pentru IPN că persoana a fost înştiinţată vineri, 14 septembrie, că a fost anulat formularul TV-14, cu restituirea sumei de 917, 54 lei

La şedinţa de miercuri, premierul a spus că a primit o scrisoare de la un cetăţean care îi spune că a fost obligat să plătească o taxă vamală de circa 900 de lei pentru haine în valoare de 2.600 de lei pe care le cumpărase din România pentru doi copii ai săi. Pavel Filip a cerut ca persoanei să-i fie restituţii banii, cu scuzele de rigoare. De asemenea, el a spus că persoanele care nu ştiu să lucreze cu cetăţenii nu au ce căuta în serviciul public.
 
citeste totul despre: