Caz şocant la Chişinău: O femeie şi-a înjunghiat doi copii minori şi a încercat să se sinucidă

Caz şocant la Chişinău: O femeie şi-a înjunghiat doi copii minori şi a încercat să se sinucidă

FOTO Arhivă

O femeie de 36 de ani a fost internată cu hemoragie extinsă la reanimare după ce şi-a înjunghiat doi copii minori şi a încercat să se sinucidă. Medicul psihiatru care a consultat-o a constatat că femeia nu avea discernământ când a comis fapta. Fetiţa ei de un an  este în afara oricărui pericol, iar starea fiului, în vârstă de 12 ani, este gravă, dar stabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Solicitată de IPN, Steluţa Andreev, purtător de cuvânt la Institutul Mamei şi Copilului, a comunicat că fetiţa de un an a fost internată cu multiple plăgi, dar, din fericire, niciuna nu a penetrat organele vitale. Fetiţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale cu anestezie generală. I s-a făcut o verificare a cavităţii abdominale pentru a vedea dacă nu sunt organele vitale lezate. Actualmente, copilul este în afara oricărui pericol.
 
Vicedirectorul medical al Spitalului Clinic Municipal pentru Copii „V. Ignatenco”, Vitalie Mihalcian, a declarat că băiatul de 12 ani este la reanimare, iar starea lui este grav stabilă. Copilul a suportat o intervenţie chirurgicală şi i-au fost prelucrate plăgile. Cuţitul i-a atins tendoane şi vase sangvine, de asemenea a avut de suferit aparatul locomotor. Pentru că a pierdut mult sânge, i s-a făcut şi transfuzie.
 
Ofiţerul de presă al Direcţiei Poliţie, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că pe cazul dat a fost deschisă o cauză penală pentru tentativă de omor. Urmează a fi stabilite circumstanţele care au provocat-o pe femeie să recurgă la acest gest. Din câte se cunoaşte, femeia nu făcea abuz de băuturi alcoolice şi nici nu era o familie vulnerabilă.
 
Poliţia a fost alertată la ora 22.30. Grupa operativă s-a deplasat la faţa locului, în sectorul Botanica, şi a stabilit că femeia de 36 de ani şi-a înjunghiat ambii copii minori, fetiţa de un an şi băiatul de 12 ani, după care a încercat să se sinucidă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările