Cătălin Josan şi Evelina Vârlan, prezentatorii Eurovision Moldova. Vezi aici ce piese concurează în prima semifinală

Cătălin Josan şi Evelina Vârlan, prezentatorii Eurovision Moldova. Vezi aici ce piese concurează în prima semifinală

Cătălin Josan FOTO Adevărul

Mai sunt ore numărate până la începerea primei semifinale a concursului Eurovision Moldova. În calitate de prezentatori organizatorii i-au ales pe interpretul moldovean Cătălin Josan şi prezentatoarea de la Moldova 1, Evelina Vârlan.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această seară are loc prima semifinală a selecţiei naţionale pentru Eurovision. Astăzi 12 din 24 de concurenţi vor trebui să convingă juriul şi telespectatorii că merită să ne reprezinte ţara la cel mai tare show muzical european. Doar şapte piese vor merge în finală, programată pentru sâmbătă. Concursul începe la ora 20.00, la Moldova 1.

"Surpriză! Particip şi eu anul ăsta la Eurovision. Îmi cer scuze că nu v-am anunţat mai devreme“, a scris dimineaţă, pe o reţea de socializare, Cătălin Josan. Artistul nu va urca pe scenă pentru a concura, ci pentru a prezenta show-ul de la Moldova1. "Noi ne simţim bine aici, în culise. Încerc să-i încurajez cum pot pe cei mai emoţionaţi. Cred că am cuprins aproape toate fetele din Studio numărul doi de la TRM“, a ami aspus cântăreţul.

1 Diana Staver

2 Vitalie Maciunschi

3 Cristina V & Glam Girls

4 Doiniţa Gherman

5 Stela Boţan

Vitalie Negruţa 

7 Aliona Moon


8 Ruslan Ţaranu


9 Boris Covali

10 Felicia Dunaf

11 Svetlana Bogdanova

citeste totul despre: