Numărul cererilor de participare la Eurovision Moldova s-a triplat în ultima zi de depunere a dosarelor. În cursă s-au înscris 57 de cântăreţi

Numărul cererilor de participare la Eurovision Moldova s-a triplat în ultima zi de depunere a dosarelor. În cursă s-au înscris 57 de cântăreţi

Etapele naţionale ale concursului vor avea loc pe 11 şi 13 martie FOTO: eurovision.tv

În ultima zi de depunere a dosarelor pentru etapa naţională a Eurovision 2014, vedetele au dat buzna pentru a se înscrie. Dacă ieri erau doar 18, astăzi seara erau înregistraţi 57 de cântăreţi, cu 60 de piese.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă lista participanţilor nu s-a făcut încă publică, printre artiştii înscrişi în cursă se numără Boris Coval, Cristina Scarlat, Felicia Dunaf, Carolina Gorun, Cătălina Russu, formaţia Paralela 47 şi alţii.

„Astăzi la ora patru holul era plin de vedete ca studenţi la admitere. Până acum erau doar patru cereri, iar vinerea aceasta au fost depuse deodată 17 dosare. Cei mai harnici au fost tinerii, de frică să nu treacă probabil“, explică responsabila de etapa naţională a Eurovision 2014, Diana Donică, regizor-şef TRM. „Abia acum pregătim schiţele de decor, dar promitem un show frumos care va avea loc în aceeaşi studio mare ca şi anul trecut. Vor fi şapte membri ai juriului, dar nu putem să le dezvăluim numele. Sâmbătă vom avea prima întâlnire cu ei“, a subliniat Donică.

Prima audiţie live a artiştilor va avea loc pe 1 februarie, semifinanele se vor desfăşura pe 11 şi 13 martie, iar bătălia finală va fi dată pe 15 maritie. Concursul va avea loc la Copenhaga, Danemarca, după ce cântăreaţa Emelie de Forest a obţinut anul trecut locul întâi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările