Bărbat din Teleneşti, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omorul a doi vecini

Bărbat din Teleneşti, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omorul a doi vecini

Un bărbat din raionul Teleneşti a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omorul a doi vecini, la care se refugiase concubina acestuia.

În urma unui conflict cu concubina, aceasta s-a refugiat la vecini. Făptaşul, totuşi, a venit la aceştia în noaptea celei de-a doua zile, împreună cu un amic, în vederea revenirii ei acasă.

Însă, atunci când a venit, agresorul a deteriorat uşa vecinilor, ceea ce a generat un alt conflict. Astfel, cei doi l-au lovit repetat pe vecin şi concubina acestuia cu o bucată de lemn, până au căzut la pământ. Între timp, concubina făptaşului, pe care acesta o căuta, a părăsit casa victimelor la care se refugiase. Ulterior, când făptaşul a revenit la victime, a văzut că victimele au decedat şi a chemat oamenii legii, care au investigat cauza.

Aşa cum, pe de o parte, făptaşul a comis crima după doi ani de la ispăşirea pedepsei pentru un alt omor, iar pe de altă parte acesta şi-a recunoscut vina şi a solicitat judecarea cauzei în procedură simplificată (ceea ce poate rezulta în aplicarea unei pedepse reduse), Judecătoria Orhei l-a condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de 30 de ani.

În cazul celui de-al doilea făptaş, instanţa de judecată este în curs de examinare separată a cauzei penale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: