AVERTIZARE Astăzi vor fi 41 de grade Celsius, iar luni vom avea ploi cu descărcări electrice

AVERTIZARE Astăzi vor fi 41 de grade Celsius, iar luni vom avea ploi cu descărcări electrice

Vara nu s-a terminat, meteorologii anunţă noi valuri de caniculă!

Potrivit meteorologilor, până mâine, vremea se va menține caniculară. Temperatura maximă a aerului va înregistra valori de până la 41 de grade Celsius. De Ziua Independenței, meteorologii au anunțat ploi cu descărcărie electrice. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Meteorologii anunță cod portocaliu. Astăzi în Capitală vor fi 40 de grade Celsius ziua și 23 de grade Celsius noaptea. În Nord vor fi 39 de grade Celsius ziua, iar noaptea- 22 de grade Celsius. Locuitorii din Sud vor avea 41 de grade Celsius ziua și 24 de grade Celsius noaptea. Mâine, canicula se menține. În Chișinău vor fi 40 de grade Celsius ziua și 24 de grade Celsius noaptea. În regiunea de nord, termometrele vor indica 39 de grade Celsius ziua și 23 de grade Celsius noaptea. În Sud vor fi 41 de grade Celsius ziua și 25 de grade Celsius noaptea.

Începând de luni, vremea se va schimba brusc. Potrivit specialiștilor, pe 27-28 august, din cauza unui front atmosferic rece care va traversa teritoriul țării vor cădea ploi cu caracter de aversă, local - puternice însoțite de descărcări electrice. Vântul nord-vestic va prezenta intensificări în rafale de până la 15-20 metri pe secundă, temporar - de până la 21-24 de metri pe secundă. Vremea se va răci accentuat față de zilele anterioare și către 28 august, temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 11-13 grade Celsius.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: