Aureliu Ciocoi: Sunt determinate resursele pentru achiziţionarea a 1 milion de doze de vaccin

Aureliu Ciocoi: Sunt determinate resursele pentru achiziţionarea a 1 milion de doze de vaccin

Preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a convocat o şedinţă cu membrii Guvernului

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, susţine că sunt determinate resursele necesare pentru achiziţionarea unui lot de circa un milion de doze de vaccin. În cel mai scurt timp, vor începe procedurile necesare. Declaraţiile au fostă făcute în cadrul unei şedinţe, convocate de preşedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Parlamentului a subliniat că este foarte important ca toate procedurile să fie finalizate cât mai rapid şi cât mai curând să fie lansat procesul de vaccinare în masă a tuturor categoriilor de cetăţeni. Totodată, s-a accentuat despre necesitatea asigurării transparenţei şi respectării rigorilor normative la toate etapele achiziţiei publice.

Până în prezent, în Republica Moldova au ajuns 21.600 de doze de vaccin AstraZeneca contra COVID-19, donate de România, şi 14.400 de doze de vaccin AstraZeneca, din primul lot acordat în cadrul mecanismului COVAX.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările