Au fost prinşi de poliţiştii de frontieră români după ce au traversat înot Prutul

Au fost prinşi de poliţiştii de frontieră români după ce au traversat înot Prutul

Tinerii au fost reţinuţi imediat după ce au traversat înot Prutul

Moldovenii prinşi nu aveau acte de identitate asupra lor. Aceştia le-au spus oamenilor legii de peste Prut că vroiau să meargă la muncă în Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

 


Trei bărbaţi din Republica Moldova au fost reţinuţi de autorităţile române după ce au trecut înot râul Prut şi au traversat astfel ilegal frontiera de stat, transmite UNIMEDIA.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani au fost prinşi în această dimineaţă după ce au trecut Prutul spre România, relevă Unimedia.md. Aceştia au ftraversat înot Prutul şi au fost luaţi pe sus de către poliţiştii de frontieră români.

Tinerii, care nu aveau niciun fel de documente de identitate asupra lor, le-au spus oamenilor legii că intenţionau să ajungă până în Italia, unde vroiau să muncească.

Pe numele lor au fost întocmite dosare penale. După ce autorităţile române au încheiat ancheta lor, aceştia au fost predaţi poliţiştilor de frontieră moldoveni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările